Jouw business + onze specialisten

Begin vandaag

met groeien

Groeien met Social media

We zijn we gek op dingen delen; sociale media is de plek waar we op de hoogte worden gehouden van personen of onderwerpen die we interessant vinden. De gemiddelde internetgebruiker bevindt zich 2,5 uur per dag op social media. Hier wil jij als ondernemer natuurlijk op inspelen. Met social advertising doen we precies dat: jouw doelgroep bereiken, op de momenten die ertoe doen en op de platformen waar ze zich het meest bevinden. Wanneer je dit op de juiste wijze toepast, ga je ongekende groei tegemoet. Maar als je niet weet aan welke knoppen je moet draaien, kan kan social advertising een enorme kostenpost worden zonder het gewenste resultaat. Daarom is het belangrijk dat je een partner vindt die wel weet hoe dit moet. Wites wil en kan die partner graag voor jou zijn. Wij zijn specialisten op het gebied van E-commerce Social Advertising en weten precies wat het beste platform voor jouw business is + wanneer er aan welke knoppen gedraaid moet worden.

Groot bereik maar specifiek

Specifieke targeting

Bij social advertising wordt er gebruik gemaakt van targeting. Dit houdt in dat advertenties gericht worden op personen waarvoor de advertenties ook daadwerkelijk bedoeld zijn.

Meet en groei meer

Meten is weten

Via de statistieken van het sociale platform krijg je inzicht in de resultaten van een advertentie. Deze statistieken kunnen weer geanalyseerd worden, waardoor de advertentie geoptimaliseerd kan worden om nog meer resultaat te genereren.

Goed om te weten

Klein of groot Budget

Algemeen bekend is dat hoe meer je in de campagne investeert, hoe meer je uit de campagne kunt halen. Het budget is afhankelijk van verschillende factoren, dus hier is niet altijd één lijn in te trekken.

Waarom voor ons kiezen

Onze experts kijken samen met jou naar de beste manier en het beste kanaal om social ads in te zetten. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw (bedrijfs)doelstellingen.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in de E-commerce. Dit heeft als voordeel dat wij deze niche goed kennen en precies weten wat goed werkt.

Efficiënt

Wij werken zo efficiënt mogelijk. Hierdoor zullen doelen sneller en beter worden behaald.

Klein maar fijn

Omdat we zo klein zijn, kennen wij onze klanten goed. Hierdoor kunnen wij een persoonlijkere service bieden.

Andere diensten voor meer groei

Naast social advertising zijn er nog twee andere diensten die wij aanbieden. 

Verkoop meer zonder meer moeite

Sale en marketing funnels

Funnels zijn een zeer krachtige manier om meer omzet uit je bezoekers te halen wanneer je dit goed neerzet. In de praktijk zijn veel bedrijven niet actief bezig met het optimaliseren van hun funnels. Een gemiste kans! Meer weten hierover? Bekijk onze blog.

Bepaal zelf wanneer

Email marketing

De Strippenkaart heeft een prepaid tegoed dat je kunt gebruiken voor het uitbesteden van werkzaamheden. De gewerkte tijd trekken we van het prepaid tegoed af. Is je strippenkaart leeg, dan kun je gewoon weer een nieuwe bestellen. Meer informatie vind je hier.

Laten we een

project starten

Social media marketing

Download De Digitale Marketing Gids

Ben je klaar om de digitale marketing in te duiken? Dit is de gids voor het stimuleren van siteverkeer en verkoop via digitale marketing.

Vul je gegevens in en ontvang het E-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

 
Expand
Next
Remix
Prev
Next
Added!
Undo

You have Successfully Subscribed!