Jouw business + onze specialisten

Begin vandaag

met groeien

Groeien met Social media

We zijn we gek op dingen delen; sociale media is de plek waar we op de hoogte worden gehouden van personen of onderwerpen die we interessant vinden. De gemiddelde internetgebruiker bevindt zich 2,5 uur per dag op social media. Hier wil jij als ondernemer natuurlijk op inspelen. Met social advertising doen we precies dat: jouw doelgroep bereiken, op de momenten die ertoe doen en op de platformen waar ze zich het meest bevinden. Wanneer je dit op de juiste wijze toepast, ga je ongekende groei tegemoet. Maar als je niet weet aan welke knoppen je moet draaien, kan kan social advertising een enorme kostenpost worden zonder het gewenste resultaat. Daarom is het belangrijk dat je een partner vindt die wel weet hoe dit moet. Wites wil en kan die partner graag voor jou zijn. Wij zijn specialisten op het gebied van E-commerce Social Advertising en weten precies wat het beste platform voor jouw business is + wanneer er aan welke knoppen gedraaid moet worden.

Groot bereik maar specifiek

Specifieke targeting

Bij social advertising wordt er gebruik gemaakt van targeting. Dit houdt in dat advertenties gericht worden op personen waarvoor de advertenties ook daadwerkelijk bedoeld zijn.

Meet en groei meer

Meten is weten

Via de statistieken van het sociale platform krijg je inzicht in de resultaten van een advertentie. Deze statistieken kunnen weer geanalyseerd worden, waardoor de advertentie geoptimaliseerd kan worden om nog meer resultaat te genereren.

Goed om te weten

Klein of groot Budget

Algemeen bekend is dat hoe meer je in de campagne investeert, hoe meer je uit de campagne kunt halen. Het budget is afhankelijk van verschillende factoren, dus hier is niet altijd één lijn in te trekken.

Waarom voor ons kiezen

Onze experts kijken samen met jou naar de beste manier en het beste kanaal om social ads in te zetten. Hierbij houden wij altijd rekening met jouw (bedrijfs)doelstellingen.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in de E-commerce. Dit heeft als voordeel dat wij deze niche goed kennen en precies weten wat goed werkt.

Efficiënt

Wij werken zo efficiënt mogelijk. Hierdoor zullen doelen sneller en beter worden behaald.

Klein maar fijn

Omdat we zo klein zijn, kennen wij onze klanten goed. Hierdoor kunnen wij een persoonlijkere service bieden.

Dit zeggen onze klanten

"Onze Adviescommissie Bouwen en Wonen -WAC- Westerkwartier zocht ruim een jaar terug een goede, enthousiaste en betaalbare websitebouwer. Via via kwamen we in contact met Wouter de Veth (Wites) en hiervan hebben we geen moment spijt gehad. Wouter luisterde goed naar onze wensen en vertaalde deze naar een mooie professionele en goed bereikbare website. De 5W1H methode (wie,wat,waar,wanneer,waarom en hoe) zit naar onze mening nu op een leuke en speelse manier goed verwerkt in onze website www.wacwesterkwartier.nl. Over de prijs van de website en de nazorg van Wouter zijn we zonder meer tevreden."

Tjitte de Vries

WAC Westerkwartier

"Wouter is een goede luisteraar en meedenker. In no time had hij in beeld wat de bedoeling was. De communicatie over concepten en aanpassingen verliep vlot en soepel. Onze door Wites gehoste website is niet alleen overzichtelijker, frisser, illustratiever en gebruikersvriendelijker dan de vorige. De transformatie van aanbod- naar vraaggericht en de inrichting van een portal waarmee we het externe aanbod promoten naar de scholen, is heel goed gelukt. Wites bood ons een betaalbaar en compleet pakket dat bestond uit ontwerp, bouw en het op maat vullen van de site, training aan het NDCE-team, helpdesk en instructiefilmpje. Het is helemaal geworden wat we voor ogen hadden."

Marit Stokkentreeff

NDCE Westerkwartier

Laten we een

project starten