Persoonlijke offerte

Offerte aanvragen

Graag een persoonlijke offerte ontvangen? Vraag hem hier aan. Je krijgt binnen 2 werkdagen een reactie.
Offerte aanvraag formulier
FAQ's

Veel gestelde vragen

01

Staan jullie open voor nieuwe projecten?

Ja, we staan altijd open voor nieuwe projecten! We zijn gedreven om onze klanten te helpen met het behalen van hun online doelstellingen en we vinden het leuk om aan nieuwe uitdagingen te werken.

02

Bieden jullie kortingen aan non-profitorganisaties?

Ja, we bieden kortingen aan non-profitorganisaties. We vinden het belangrijk om organisaties die een positieve impact maken op de wereld te ondersteunen. Daarom bieden we hen een speciale korting op onze diensten.

03

Wat zijn de kosten van jullie diensten?

De kosten van onze diensten variëren afhankelijk van de aard van het project, de omvang van de werkzaamheden en jouw specifieke wensen. We maken altijd een vrijblijvende offerte op maat, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent.

04

Hoe lang duurt het voordat een project is afgerond?

De duur van een project hangt af van de complexiteit van het project. We geven je bij aanvang van het project een realistische planning, zodat je weet wanneer je de resultaten kunt verwachten.

05

Met welke systemen werken jullie?

We werken met een breed scala aan systemen. We zijn gespecialiseerd en werken voornamelijk met WordPress maar Shopify en Webflow ondersteunen we eventueel ook. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in het werken met AI-platforms en -tools.