Hosting en Onderhoud

Je website veilig in de lucht

Wanneer je een website bij ons laat bouwen krijg je de optie om je website bij ons te hosten. Dat heeft een aantal voordelen ten opzichte van het hosten van je site bij een ander hostingbedrijf.

Voordelen

Voordelen van onze webhosting

Als kiest om je website bij ons te hosten dan verzorgen wij alle WordPress installaties, geven technisch advies en krijg je een eigen plek op het internet. Door bij ons te hosten ben je verzekerd van een snelle server plus een goed onderhouden WordPress website. Belangrijke veiligheidsupdates op de server worden automatisch uitgevoerd en mocht er toch iets mis gaan hebben we altijd de back-ups achter de hand.

Professionele e-mail

Wij regelen mailboxen onder je eigen domeinnaam. Zo kun je professioneel mailen met info@jouwbedrijf.nl

Domeinnaam incl.

Wij leggen één .nl domeinnaam voor je vast. Heb je de domein ergens anders staan? Dan kunnen we die eenvoudig koppelen.

Maandelijks opzegbaar

We houden zelf ook niet van vervelende contracten. Daarom kun je het hostingpakket altijd maandelijks opzeggen.

Altijd een back-up

Er gaat altijd wel iets fout. Gelukkig hebben wij dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backups van je site tot 60 dagen terug.

Malware scanning

Op server-niveau houden we continu in de gaten of jouw website nog veilig is. Zo niet? Dan grijpen we direct in.

Gratis SSL

Wij installeren een gratis SSL certificaat op jouw website. Zo zijn je bezoekers altijd verzekerd van een veilige verbinding.

Gratis verhuisservice

Heb je nu hosting ergens anders? Wij verhuizen de website, domeinnaam en alle mailboxen volledig gratis over.

Eigen hostingpanel

Je hebt volledige toegang tot het hostingpanel. Je kunt ook zelf mailboxen aanmaken en andere zaken regelen.

Laatste versie van PHP

We installeren altijd de laatste versie van PHP om optimale veiligheid en performance te garanderen.

E-commerce marketing
webshop laten maken

Managed WordPress Hosting

Een veilige plek voor je website

Wanneer je kiest voor hosting bij ons ben je zeker van de snelst mogelijke website die veilig is en veel bezoekers aankan, maar krijg je ook een contactpersoon die je kan aanspreken voor al je inhoudelijke en technische vragen.

Wij verzorg de hosting van je website via Vimexx, een hostingbedrijf dat gespecialiseerd is in WordPress hosting en bekend staat om zijn support, veiligheid en up-time. Met onze hostingpakketten heb je voor een klein bedrag toegang tot managed WordPress hosting met persoonlijke aandacht!

Het complete plaatje

Hosting op een rijtje

In het Managed Hostingpakket zit alles wat je nodig hebt qua hosting: een veilige plek op het internet voor je website plus volledig onderhoud. Je website leeft namelijk, en heeft aandacht nodig. Nu vraag je je misschien terecht af waarom dit duurder is dan bij een ander hostingbedrijf, voor een paar euro  per maand kun je immers ook hosting kopen. Het is goed om je te realiseren dat je bij een hostingbedrijf alleen een plekje op het internet geeft, zijn back-ups niet standaard, en als het mis gaat moet je maar hopen dat ze je helpen om het op te lossen. Bij ons managed hosting pakket heb je altijd je persoonlijke helpdesk. We laten je niet aan je lot over en lossen elk probleem voor je op.

E-commerce marketing
webshop laten maken

Toch nog een vraag?

Veel gestelde vragen

Om het jou makkelijk te maken hebben we alle vragen die we vaak krijgen hier al beantwoord. Staat jouw vraag/antwoord er niet tussen? Neem dan even contact met ons op.

Doen jullie ook het onderhoud?

Dat kunnen we zeker regelen. Wij bieden een aantal onderhoudspakketten aan waarbij we het volledige onderhoud van jouw website voor onze rekening nemen.

Hoe vaak maken jullie een backup?

Wij maken dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse backups. Deze bewaren wij respectievelijk: 7 dagen, 4 weken en 12 maanden.

Hoe kan ik mailboxen aanmaken?

Dit kun je zelf doen of je kunt ons even een mailtje sturen, zodat wij dat voor jou kunnen doen. Wat jij het makkelijkste vind.

Wat als ik niet tevreden ben?

Dan horen we in eerste instantie graag waarom dat zo is. Mocht je willen overstappen naar een andere hostingpartij, dan is dat geen probleem.

Hoe kan ik in de webmail?

Door in te loggen op webmail.jouwdomeinnaam.nl of mail.zxcs.nl kun je jouw mail online inzien en beheren. Gebruik je e-mailadres en je wachtwoord om in te loggen.

Hoe krijg ik mail op mijn telefoon?

Wie bieden handige handleidingen aan waarmee je jouw mailboxen kunt installeren op jouw computer, tablet of telefoon. Kom je er niet uit? Dan helpen we je graag.

Start vandaag!

Klaar om samen te werken?

Wil je graag hosting of een strippenkaart aanvragen? Dien je aanvraag dan via onderstaand fomrulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Heb je vragen of opmerkingen klik dan op onderstaande contact knop.

Download De Digitale Marketing Gids

Ben je klaar om de digitale marketing in te duiken? Dit is de gids voor het stimuleren van siteverkeer en verkoop via digitale marketing.

Vul je gegevens in en ontvang het E-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

 
Expand
Next
Remix
Prev
Next
Added!
Undo

You have Successfully Subscribed!