Hosting en Onderhoud

Je website veilig in de lucht

Wanneer je een website bij ons laat bouwen krijg je de optie om je website bij ons te hosten. Dat heeft een aantal voordelen ten opzichte van het hosten van je site bij een ander hostingbedrijf.

Voordelen

Voordelen van onze webhosting

Als kiest om je website bij ons te hosten dan verzorgen wij alle WordPress installaties, geven technisch advies en krijg je een eigen plek op het internet. Door bij ons te hosten ben je verzekerd van een snelle server plus een goed onderhouden WordPress website. Belangrijke veiligheidsupdates worden automatisch uitgevoerd en mocht er toch iets mis gaan hebben we altijd de back-ups achter de hand.

Peroonlijk

Naast alle voordelen van een veilige en snelle website zijn wij met het supportpakket ook altijd bereikbaar voor vragen.

Veilig

Ons hosting pakket is standaard uitgerust met DDoS beveiliging. Daarnaast krijg gratis een SSL certificaat en filteren wij jouw e-mail op spam.

Flexibel

Wij kunnen alles voor je doen, maar gelukkig ben je niet helemaal afhankelijk van ons. Je kunt namelijk zelf inloggen om je website te beheren.

E-commerce marketing
webshop laten maken

Managed WordPress Hosting

Een veilige plek voor je website

Wanneer je kiest voor hosting bij ons ben je zeker van de snelst mogelijke website die veilig is en veel bezoekers aankan, maar krijg je ook een contactpersoon die je kan aanspreken voor al je inhoudelijke en technische vragen.

Wij verzorg de hosting van je website via Vimexx, een hostingbedrijf dat gespecialiseerd is in WordPress hosting en bekend staat om zijn support, veiligheid en up-time. Met onze hostingpakketten heb je voor een klein bedrag toegang tot managed WordPress hosting met persoonlijke aandacht!

Het complete plaatje

Hosting op een rijtje

In het Managed Hostingpakket zit alles wat je nodig hebt qua hosting: een veilige plek op het internet voor je website plus volledig onderhoud. Je website leeft namelijk, en heeft aandacht nodig. Nu vraag je je misschien terecht af waarom dit duurder is dan bij een ander hostingbedrijf, voor een paar euro  per maand kun je immers ook hosting kopen. Het is goed om je te realiseren dat je bij een hostingbedrijf alleen een plekje op het internet geeft, ze onderhouden de website niet, backups zijn niet standaard, en ze controleren jouw website niet op problemen. Ze helpen je ook niet wanneer je website crasht. Bij dit pakket zit ook het onderhoud van je website, en de kennis die nodig is om hacks te voorkomen en snel te schakelen bij problemen.

Dit zit er allemaal in

✔ Volledig onderhoud van de website
Dagelijkse backups
Gratis Let’s encrypt SSL certificaat
Direct alle (veiligheids)updates van WP, plugins en thema
Voldoende websiteruimte en bandbreedte voor jouw site
✔ Flexibele cloud hosting
✔ Veilige website hosting
✔ Vriendlijke support
✔ Maandelijks rapport

Extra opties ( + €25,- p/m)

Licenties worden voor je bijgehouden (en betaald)
✔ Beveiligingssoftware (iThemes Security Pro)
✔ 1 + 1 uur gratis ondersteuning per maand

E-commerce marketing
webshop laten maken

Uren met korting inkopen

Strippenkaart voor onderhoud

*Alleen voor klanten waarvoor wij de website hebben gebouwd.

Soms heb je gewoon hulp nodig bij het aanpassen en bijhouden van je WordPress website, maar wil je niet aan een maandelijks abonnement vast zitten? Neem dan een strippenkaart waarmee je een aantal uren support inkoopt vanaf €190 excl. btw (20 strippen) met 5% korting op ons uurtarief. De strippen worden per kwartier gerekend en zijn geldig zolang je klant van ons bent. Binnen deze strippenkaarten kun je niet alleen om technische hulp vragen, wij lossen ook problemen op en maken bijvoorbeeld ook nieuwe ontwerpen voor je site of brainstorm mee over jouw strategie.

Heb je al een hostingpakket bij ons? Dan is de strippenkaart slechts vanaf €150 excl. btw (20 strippen).

Flexibel

Zet een expert aan het werk voor een kleine of grote klus. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd we mogen besteden.

Overzichtelijk

Je krijgt een rapportage van het urenoverzicht en onze werkzaamheden die wij uitgevoerd hebben.

Snel

Geen uitgebreide offerte-trajecten en stapels contracten. We kunnen gelijk aan de slag met je (WordPress) website.

Start vandaag!

Klaar om samen te werken?

Wil je graag hosting of een strippenkaart aanvragen? Dien je aanvraag dan via onderstaand fomrulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Heb je vragen of opmerkingen klik dan op onderstaande contact knop.

Download De Digitale Marketing Gids

Ben je klaar om de digitale marketing in te duiken? Dit is de gids voor het stimuleren van siteverkeer en verkoop via digitale marketing.

Vul je gegevens in en ontvang het E-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

 
Expand
Next
Remix
Prev
Next
Added!
Undo

You have Successfully Subscribed!