MARKETING

De nieuwe manier van adverteren

Sociaal media
Analytics
e
SEO

Waarom online marketing uitbesteden?

Het bespaart je veel tijd, die jij of je HR-afdeling niet hoeft te steken in het vinden (en opleiden) van een marketeer. Doordat wij op een specifiek martksegment richten weten wij precies wat werkt en wat niet. Dat bespaart jou veel onnodige (advertentie)kosten en zorgt voor een hoger rendement. Ook denken wij pro-actief met uw organisatie mee. Hierdoor kunnen wij uw doelstellingen daadwerkelijk realiseren.

Snelheid

Wanneer er een campagne of een lancering van een nieuw product online gaat op social media dan kan dit heel snel worden opgepikt.

Groot bereik

Ruim 86% van de Nederlanders bevindt zich op social media, waarvan bijna 9 miljoen mensen een Facebook account hebben.

Meetbaar

In veel social media platformen zitten statistieken verwerkt, zoals bij Facebook. Het voordeel hiervan is dat u relevante informatie krijgt over uw doelgroep.

Social media Marketing

Naamsbekendheid vergroten of bezoekers genereren naar je website via Facebook, Instagram of LinkedIn. Of ondersteunende conversies realiseren via interesse gebaseerde targeting.

SEO

Voor 95% van de Nederlanders start de customer journey in Google. Zoekmachine optimalisatie / SEO (Search Engine Optimization) is dan ook essentieel om uw klanten hen interesses beter te leren kennen.

Lead Identificate

Welke bedrijven komen op je website? Wat doen ze daar? Hoe vaak komen ze terug? 

Vraag maar raak

Heeft u een vraag over online marketing?

Social media marketing

Naamsbekendheid vergroten of bezoekers genereren naar je website via Facebook, Instagram of LinkedIn? Of ondersteunende conversies realiseren via interesses gebaseerde targeting? Wij regelen het graag voor je. Door persoonlijk samen met jou als een team te werken kunnen we het optimale eruit halen. Wij weten alles over het online gedeelte en jij alles over je doelgroep wat resulteert in de beste combinatie.

Verbeter uw vindbaarheid in Google met zoekoptimalisatie (SEO)

De meeste van je klanten starten hun zoektocht naar je product, dienst of bedrijf in Google. Daarom is het van groot belang dat uw website goed te vinden is in Google. Wij maken uw website beter vindbaar in Google door de techniek, content en snelheid te optimaliseren. Hiermee zorgen wij voor meer potentiele bezoekers op uw website op relevante zoektermen.

Klaar om de online strijd aan te gaan?

Vraag vandaag een gesprek aan

Vraag vandaag nog GRATIS een gesprek aan om te kijken of wij jouw kunnen helpen