OVER ONS

Sinds 7 juli 2020

Persoonlijk
l
Leergierig
Enthousiast

Wie is Wites?

Wites is een internetbureau, gevestigd in Niekerk Westerkwartier. Wij zijn een bedrijf dat websites ontwerpt, maakt en host. Ook doet Wites aan online marketing. Met onze persoonlijk aanpak proberen wij zo goed mogelijk te luisteren naar onze klanten en vanuit daar het gewenste resultaat te behalen.

Wij zijn een jong enthousiast bedrijf en erg leergierig om elke keer weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dus heeft een u een leuke uitdagende opdracht voor ons, wij nemen die graag aan.

Specialist

Door te focusen op een specifiek marktsegement zijn wij gespecialiseerd kleine ondernemers. Hierdoor weten we precies wat de pijnpunten zijn en kunnen we daar op anticiperen.

Altijd in contact

Omdat we een klein bedrijf zijn hebben we goed contact met onze klanten en krijg je altijd snel antwoorden op uw vragen

Gratis onderwijs

Voor elke klant stellen we gedetailleerde een instructiefilmpje op met een beschrijving van hoe u het de website kan bijhouden.

Wouter is een goede luisteraar en meedenker. In no time had hij in beeld wat de bedoeling was. De communicatie over concepten en aanpassingen verliep vlot en soepel. Onze door Wites gehoste website is niet alleen overzichtelijker, frisser, illustratiever en gebruikersvriendelijker dan de vorige. De transformatie van aanbod- naar vraaggericht en de inrichting van een portal waarmee we het externe aanbod promoten naar de scholen, is heel goed gelukt. Wites bood ons een betaalbaar en compleet pakket dat bestond uit ontwerp, bouw en het op maat vullen van de site, training aan het NDCE-team, helpdesk en instructiefilmpje. Het is helemaal geworden wat we voor ogen hadden.

Marit Stokkentreeff | NDCE Westerkwartier

Onze Missie

Onze missie is om te zorgen voor de beste relatie met onze klanten, zowel tijdens als nadat hun doelen zijn behaald. Ook de waarde die wij aan onze klanten leveren vinden wij belangrijk of nu gaat om het bouwen van websites of online markting. Dit doen we door close samen te werken en te verdiepen in onze klanten. Hierdoor kunnen we de beste waarde voor onze klanten leveren.

Onze Visie

Onze droom is dat alle bedrijven, organisaties en stichtingen die wij helpen groeien. Dit doen wij door middel van goede websites te maken en online marketing te gebruiken. Hierdoor komen de bedrijven, organisaties en stichtingen professioneel en vaak onder de ogen van de consument.