Leer ons beter kennen

Over Wites

Hoe we zijn begonnen

Wites is een internetbureau, gevestigd in Niekerk Westerkwartier. Wij zijn een bedrijf dat websites ontwerpt, maakt en host. Ook doet Wites aan online marketing. Met onze persoonlijk aanpak proberen wij zo goed mogelijk te luisteren naar onze klanten en vanuit daar het gewenste resultaat te behalen.

Wij zijn een jong enthousiast bedrijf en erg leergierig om elke keer weer nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dus heeft een u een leuke uitdagende opdracht voor ons, wij nemen die graag aan.

Oprichter

De man achter Wites

Mijn naam is Wouter, zoals je kunt zien ben ik bezig met de toekomst. Een website bouwen doe ik dan ook met passie voor uw toekomst. In het hier en nu denken velen nog in benzine en diesel terwijl je de toekomst kunt bereiken op een design scooter die opgeladen kan worden met de opbrengst van de zonnepanelen. Kies ook voor uw toekomst zodat ik u kan helpen in het bouwen van uw website die opgeladen kan worden met mijn energie voor uw toekomst!

Kies voor Wites dan kiest u goed!

Waarom voor ons kiezen

Tegenwoordig zijn er genoeg internet bureau’s waaruit gekozen kan worden. Daarom snappen wij heel goed dat je de vraag “Waarom moet ik kiezen voor Wites?” stelt. Hieronder hebben wij onze 4 belanrijkste punten voor je onder elkaar gezet.

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in de E-commerce. Dit heeft als voordeel dat wij deze niche goed kennen en precies weten wat goed werkt.

Efficiënt en doelgericht

Wij werken graag effciënt en doelgericht. Dit wil zeggen dat er geen onnodig werkt wordt gedaan en betere resultaten zullen worden behaald.

Klein maar fijn

Omdat we zo klein zijn, kennen wij onze klanten goed. Hierdoor kunnen wij een persoonlijkere service bieden.

Up to date

Wites is een jong bedrijf en dus helemaal up to date van de markt. Ook zullen we elke dag bij leren om nog betere resulaten te kunnen behalen voor onze klanten.

Bekijk ons Portfolio

Stichting Adwuma ye

Liever 1 website van 4 verschillende

Toen we aan dit project begonnen bestonden er 3 websites. Deze waren al erg oud en waren zeker aan vernieuwing toe. Ook was er al begonnen met een website waar deze 3 in verwerkt werden, maar was zeker nog lang niet af. We zijn helemaal opnieuw begonnen en de 3 in 1 website gestopt.

WAC Westerkwartier

Online vindbaar worden

de stichting had geen website en wilde dit wel graag. Zo kunnen ze ook online worden gevonden. We hebben eerst de eisen en wensen met de klant doorgenomen. Vanuit hieruit hebben een website gebouwd. Daarnaast hebben ze hosting bij ons afgenomen.

Prieto BV

Van gezamelijke naar eigen webshop

Na jaren lang een gezamelijke webshop te hebben gehad, is er besloten om de website te vernieuwen en een eigen webshop te starten.

NDCE Westerkwartier

Een website met een reserveringsysteem

Na aanleiding van het eerste gesprek met Marit (NDCE) kwamen er een aantal punten naar voren. Één van de punten was dat de bestaande website helemaal niet overzichtelijk was en je er erg snel in verdwaald. Daarnaast moest er ook een online reservingssysteem komen.