Jouw webshop gemaakt door ons

Start vandaag

jouw webshop

Webshop laten maken

Standaard maken wij je webshop in WooCommerce. Dit is een uitbreiding op het WordPress beheersysteem. Wereldwijd is WooCommerce het meest gebruikte webshop softwaresysteem. Door de gebruiksvriendelijkheid en flexibiliteit is het vooral bekend.

Daarnaast denken wij pro actief mee, adviseren je en bedenken wat er allemaal nodig is om een succesvolle webshop voor je te maken.

Een goede en succesvolle webshop maak je niet alleen dus met onze persoonlijke aanpak kijken we samen wat er nodig is. We bekijken welk design bij jouw bedrijf past en hoe je de webshop zelf wilt gaan beheren.

Mobiel, Tablet en PC

Responsive design

Al onze webhops zijn geschikt voor zowel pc, tablet en mobiel. Je webshop is dus gebruiksvriendelijk en goed leesbaar op alle apparaten en in alle moderne browsers.

Het bekende slotje

SSL-certificaat

Veiligheid vinden wij belangrijk en daarom beveiligen we jouw webshop met een SSL-certificaat. Hiermee worden gegevens, die worden uitgewisseld via de webshop, beveiligd. Ook is je webshop beter vindbaar.

Gevonden worden in Google

SEO geoptimaliseerd

Wij bouwen jouw webshop met perfecte code. Hierdoor is je webshop sneller en beter vindbaar. Daarnaast bouwen we Google Analytics in waarmee je statistieken kunt bekijken.

Waarom voor ons kiezen

Onze experts bouwen alle webshops in WooCommerce. Dit systeem is de winkelomgeving binnen WordPress en wereldwijd het systeem dat het meest gebruikt wordt voor webwinkels.

Als je jouw webwinkel door Wites laat maken, betekent dit dat je jouw webshop eenvoudig zelf kunt onderhouden en beheren. Ook als je een webwinkel hebt laten maken met maar enkele producten, dan voeg je daar op een later tijdstip eenvoudig zelf producten aan toe. Met video’s leggen we je duidelijk uit hoe je jouw webshop kunt beheren

Gespecialiseerd

Wij zijn gespecialiseerd in de E-commerce. Dit heeft als voordeel dat wij deze niche goed kennen en precies weten wat goed werkt.

Zelf aanpasbaar

Wij maken jouw webshop in WordPress in combinatie met Woocommerce. Hiermee kan jij zelf content en producten gemakkelijk toevoegen en/of aanpassen.

Klein maar fijn

Omdat we zo klein zijn, kennen wij onze klanten goed. Hierdoor kunnen wij een persoonlijkere service bieden.

Datafeeds

Heb je een datafeed waaruit je je producten haalt? Geen probleem wij hebben genoeg ervaring om dit goed te laten verlopen. Datafeeds waar wij eerder meer hebben gewerkt zijn van EP en Bol.com

Laat je webshop onderhouden

Het internet blijft zich elke dag weer ontwikkelen en veiligheid is daarom zeer belangrijk. Wanneer een website niet wordt bijgehouden in vorm van beveiligingsupdates, kan dat zeer grote gevolgen hebben. Daarom bieden wij servicepakketten aan, zodat u daar geen zorgen om hoeft te maken. Zo kunt u onbezorgd verder met de dingen waar u goed in bent.

Maandelijkse service

Servicepakket

Voor het servicepakket betaal je een vast maandelijks bedrag. Hier houden we je webshop up to date, beveiligen hem extra en nog veel meer. Net als de strippenkaart kan je ons servicepakket alleen afnemen wanneer je klant bij ons bent. Meer informatie vind je hier.

Bepaal zelf wanneer

Strippenkaart

De Strippenkaart heeft een prepaid tegoed dat je kunt gebruiken voor het uitbesteden van werkzaamheden. De gewerkte tijd trekken we van het prepaid tegoed af. Is je strippenkaart leeg, dan kun je gewoon weer een nieuwe bestellen. Meer informatie vind je hier.

Laten we een

project starten

Download De Digitale Marketing Gids

Ben je klaar om de digitale marketing in te duiken? Dit is de gids voor het stimuleren van siteverkeer en verkoop via digitale marketing.

Vul je gegevens in en ontvang het E-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

 
Expand
Next
Remix
Prev
Next
Added!
Undo

You have Successfully Subscribed!