WEBSITE

Bereik meer klanten met een goede webshop of website

Web Design
Web Development
Hosting

Waarom een goede website?

Het internet is inmiddels volledig in het leven van ons mensen geïntegreerd, we internetten 24/7 met onze smartphones en tablets. Steeds meer mensen gaan meteen even ‘googlen’ als ze naar een specifiek product of dienst op zoek zijn.

Dit betekent dat uw website het eerste contact is met uw doelgroep en potentiële klanten. Om de klant te laten zien wie u bent, is het belangrijk dat de website de juiste uitstraling heeft en daarnaast goed in gebruik is. Ook moet de website inhoudelijk voldoen aan de wens van uw potentiële klanten, want wat willen zij precies weten? Welke informatie hebben ze nodig?

Klantenkring vergroten

Een website stelt u in staat uw klantenkring te vergroten. Geen enkel serieus bedrijf kan tegenwoordig nog zonder eigen website. Wanneer klanten u niet op het internet kunnen vinden zullen ze u overslaan.

Altijd bereikbaar

Met een website bent u dag en nacht bereikbaar en toegankelijk. Bezoekers krijgen op een interactieve manier de informatie die zij zoeken zonder aanwezigheid van u of uw medewerkers.

Online visitekaartje

Een website is het online visitekaartje van uw bedrijf. Het biedt een mogelijkheid voor een laagdrempelige vorm van eerste contact, die potentiele klanten in staat stelt zich een beeld over uw bedrijf te vormen. Dit kan de beslissing om zaken met u te gaan doen aanzienlijk vergroten.

Website

Wij bouwen op een persoonlijke manier WordPress websites die u zelf goed kunt beheren.

Website onderhoud

Door middel van een servicepakket kunt u uw website door ons laten onderhouden. Wij beveiligen en houden uw dan website bij.

Webhosting

Wij houden uw website 24/7 uur en 365 dagen per jaar in de lucht. Hierdoor kunnen uw klanten uw website altijd bezoeken.

Samen maken we uw succesvolle webshop/website

Veel potentiële klanten zullen via computer of mobiel zoeken naar uw diensten of producten. Het is dus belangrijk dat uw website er professioneel uitziet, en gebruiksvriendelijk is. Ook is het van belang dat de website er niet alleen mooi en goed uitziet maar dat hij functioneel is. Uiteindelijk verdient een goede website zichzelf terug.

Vraag maar raak

Stel uw vraag over een website dienst

Betrouwbare en snelle WordPress webhosting

Als u een website heeft laten maken bij Wites, dan kunt u bij ons de website laten hosten. Wij hosten grote en kleine websites en bieden webhosting aan voor een scherpe prijs. Met onze webhosting staat uw website veilig online.

Laat uw website onderhouden

Het internet blijft zich elke dag weer ontwikkelen en veiligheid is daarom zeer belangrijk. Wanneer een website niet wordt bijgehouden in vorm van beveilingupdates, kan dat zeer grote gevolgen hebben. Daarom bieden wij servicepakketten aan, zodat u daar geen zorgen om hoeft te maken. Zo kunt u onbezorgd verder met de dingen waar u goed in bent.

Alle prijzen zijn exclusief BTW

Klaar om de online strijd aan te gaan?

Vraag vandaag nog offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte voor uw nieuwe website aan en we zullen zo snel mogelijk uw de offerte sturen