WordPress onderhoud

Houd je website up-to-date en veilig

Als je een WordPress website hebt, weet je dat het onderhouden ervan belangrijk is om ervoor te zorgen dat alles soepel blijft draaien en om de beveiliging van je website te waarborgen. Maar het kan moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van alle updates en veranderingen die nodig zijn om je website in topvorm te houden. Gelukkig kunnen wij je helpen!

Voordelen

Voordelen van onze webhosting

Met onze WordPress onderhoudspakketten kun je rekenen op regelmatige software-updates, beveiligingscontroles en prestatie-optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat je website altijd up-to-date is en dat de beveiliging op peil blijft, wat ervoor zorgt dat je website blijft draaien zonder problemen.

Volledig up-to-date

51% van de WordPress hacks is het gevolg van achterstallig onderhoud. Wij zorgen dat jouw website (inclusief thema en plugins) elke maand volledig up-to-date is.

Dagelijkse backups

Soms gaat er iets fout. Wel zo fijn als er dan een backup is. Wij maken dagelijks backups, zodat je jouw website altijd terug kunt halen als er iets fout is gegaan.

7 dagen per week support

Mocht je vragen hebben over je website? Heb je problemen met een bepaalde plugin? Wij staan 7 dagen per week voor je klaar om jou te helpen.

Op en top beveiligd

Een WordPress site krijgt continu te maken met aanvallen van buitenaf. We installeren extra beveilingsmaatregelen, zodat jouw website beter wordt beschermd.

Minimale laadtijden

Een trage website zorgt ervoor dat bezoekers snel weg zijn. We installeren de juiste tools en optimaliseren alle afbeeldingen voor een minimale laadtijd.

24/7 een oogje in het zeil

We houden jouw website 24/7 in de gaten. Ligt je website eruit? We grijpen direct in, zodat jij geen klanten verliest. We meten ook continu de snelheid van je website.

Geen spam mails meer

Wij installeren gespecialiseerde software die ervoor zorgt dat 99.99% van de spamberichten wordt tegengehouden. Tot ziens irritante mailjes!

Tot €250 voordeel op plugins

Profiteer van de gratis premium plugins waar wij een licentie op hebben, zoals: Advanced Custom Fields Pro, WPML, WP Rocket en Imagify Pro.

Wij houden je website bij

Een tekst plaatsen of een foto aanpassen? Doen wij voor je. Ook meer ingewikkele aanpassingen zoals het wijzigen van een logo of kleur doen we zonder problemen.

E-commerce marketing
webshop laten maken

Basis Weblicenties pakket

Maak gebruik van onze licenties

Wanneer je website door ons in WordPress is gemaakt zul je het BWL pakket moeten afnemen om updates te kunnen ontvangen van de basis premium plugins. Maar waarom is dit niet optioneel? 

Wij hebben gekozen om websites te maken in WordPress in combinatie met een bouwer. In dit geval Oxygen builder met het Automatic-css framework. Deze premium plugins bieden jaarlijkse licenties aan. Om deze te kunnen updaten waardoor je website veilig blijft en van de laatste functies kunt genieten moet je een geldige licentie hebben. Beveiliging vinden wij erg belangrijk en daarom is er besloten om er een verplicht basis weblicenties pakket van te maken wat voor de klant ook voordelig is. Mocht je het toch om een goede reden niet willen, is dit mogelijk in overleg.

BWL Pakket

✔ Oxygen builder ✔ Automatic-css
✔ Oxyextra ✔ Hydrogen pack
✔ IThemes security Pro

Allemaal voor geen €43,08 maar €14,99 per maand.
Host je je website bij ons? Dan betaal je maar €9,99 per maand.

Prijzen zijn exclusief btw

Optionele pakketten

WordPress onderhoudpakket prijzen

Updates houden je website veilig en efficiënt, en verzekeren dat alles goed blijft werken. Maar het kan moeilijk zijn om op de hoogte te blijven van alle updates en veranderingen die nodig zijn om je website in topvorm te houden. Gelukkig bieden wij professionele WordPress onderhoudspakketten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date, veilig en efficiënt blijft draaien.

E-commerce marketing
webshop laten maken

Uren met korting inkopen

Strippenkaart voor onderhoud

*Alleen voor klanten waarvoor wij de website hebben gebouwd.

Soms heb je gewoon hulp nodig bij het aanpassen en bijhouden van je WordPress website, maar wil je niet aan een maandelijks abonnement vast zitten? Neem dan een strippenkaart waarmee je een aantal uren support inkoopt vanaf €200 excl. btw (20 strippen) met tot wel 5% korting op ons uurtarief. De strippen worden per kwartier gerekend en zijn geldig zolang je klant van ons bent. Binnen deze strippenkaarten kun je niet alleen om technische hulp vragen, wij lossen ook problemen op en maken bijvoorbeeld ook nieuwe ontwerpen voor je site of brainstorm mee over jouw strategie.

Heb je al een hostingpakket bij ons? Dan is de strippenkaart slechts vanaf €150 excl. btw (20 strippen).

Flexibel

Zet een expert aan het werk voor een kleine of grote klus. Jij bepaalt zelf hoeveel tijd we mogen besteden.

Overzichtelijk

Je krijgt een rapportage van het urenoverzicht en onze werkzaamheden die wij uitgevoerd hebben.

Snel

Geen uitgebreide offerte-trajecten en stapels contracten. We kunnen gelijk aan de slag met je (WordPress) website.

Start vandaag!

Klaar om samen te werken?

Wil je graag een onderhouds pakket of een strippenkaart aanvragen? Dien je aanvraag dan via onderstaand fomrulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op. Heb je vragen of opmerkingen klik dan op onderstaande contact knop.

Download De Digitale Marketing Gids

Ben je klaar om de digitale marketing in te duiken? Dit is de gids voor het stimuleren van siteverkeer en verkoop via digitale marketing.

Vul je gegevens in en ontvang het E-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

 
Expand
Next
Remix
Prev
Next
Added!
Undo

You have Successfully Subscribed!

Download De Digitale Marketing Gids

Ben je klaar om de digitale marketing in te duiken? Dit is de gids voor het stimuleren van siteverkeer en verkoop via digitale marketing.

Vul je gegevens in en ontvang het E-boek binnen een paar minuten in je mailbox.

 
Expand
Next
Remix
Prev
Next
Added!
Undo

You have Successfully Subscribed!